Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-93

Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-93

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ ήταν τελικά η ομάδα που κατάφερε να σταματήσει το εξαιρετικό ξεκίνημα της Βιλερμπάν στη Euroleague, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να επικρατεί με σκορ 93-85.

Τέλος στο σερί των τριών νικών της Βιλερμπάν, σε ισάριθμες αγωνιστικές, στη Euroleague έβαλε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να φεύγουν με το «διπλό» από την έδρα των Γάλλων επικρατώντας με σκορ 93-85.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και ειδικότερα στο δεύτερο μέρος που κατάφερε να χτίσει διψήφια διαφορά καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη, τελειώνοντας παράλληλα το σερί του συνόλου του Τι Τζέι Πάρκερ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς Νάναλι που σημείωσε 25 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζέιλεν Ρέινολντς με 17. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν οι Έλι Οκόμπο και Κρις Τζόουνς με 23 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε για 10 λεπτά έχοντας 6 πόντους, 2 ριμπάουντ κα 1 κλέψιμο.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Μακάμπι είχε τον έλεγχο του αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμός της κόντρα στη Βιλερμπάν η οποία όμως έβρισκε τον τρόπο να μένει κοντά στο σκορ και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την αντεπίθεσή της. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Ισραηλινούς να έχουν ένα προβάδισμα της ταξεως του +7 (49-42).

Στην τρίτη περίοδο, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους, καταφέρνοντας να εκτοξεύσουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τους Γάλλους να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν. Η Βιλερμπάν προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, έριξε τη διαφορά κάτω από τους δέκα σε κάποια στιγμή, όμως η Μακάμπι δεν αγχώθηκε επιβάλλοντας και πάλι την… τάξη για να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ