ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LiveStreaming:

Ο Παναθηναϊκός, μετά την τεράστια επικράτηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (91-87),αντιμετώπισε (12/10) την Μπασκόνια, στη Βιτόρια, με στόχο να συνεχίσει με νίκη στην Ευρωλίγκα και να φτάσει σε ένα μεγάλο διπλό. Δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε την ήττα (81-79), ενώ παρέμεινε σε ισπανικό έδαφος για να αντιμετωπίσει (Παρασκευή 15/10 στις 22:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η γηπεδούχος Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα (82-69 την Εφές) και την ήττα στο ΣΕΦ (74-68) από τον Ολυμπιακό, έκαμψε την αντίσταση της Μονακό (94-86 εντός) έχοντας ως κορυφαίους τους Γιαμπουσέλε (18 πόντους), Ερτέλ (13 πόντους) και Κοζέρ (12 πόντους), ενώ από εννέα πόντους και 4+ ριμπάουντ συμπλήρωσαν οι Χάνγκα και Ταβάρες.

Παραμένει στο γήπεδό της για 2ο σερί εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LiveStreaming | Πρίφτης «Κλειδί για την ήττα ήταν τα ριμπάουντ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια, αναφέροντας πως καθοριστικός παράγοντας ήταν τα χαμένα ριμπάουντ στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, πήγε όπως πήγε στην τελευταία κατοχή, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Και για να είμαστε συγκεκριμένοι, το πρόβλημα μας στο τέλος ήταν τα ριμπάουντ που χάθηκαν, αφαιρέσαμε από εμάς τη δυνατότητα να επιτεθούμε και τη δώσαμε στην Μπασκόνια.

Αυτό ήταν το «κλειδί». Τουλάχιστον δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε, δείξαμε… καρύδια (σ.σ.: balls) και μαχητικότητα. Συνεχίζουμε, έχουμε ματς σε δύο ημέρες».

Για την τελευταία επίθεση: «Η μπάλα έπρεπε να πάει στον Μέικον για να δημιουργήσει και να πασάρει σε όποιον ήταν ελεύθερος. Την έδωσε στον Νέντοβιτς και έφτασε στον Παπαπέτρου. Κρατήσαμε την μπάλα αρκετά, έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο επιθετικοί. Η Μπασκόνια είχε ένα φάουλ να δώσει. Ήταν ένα πικ εν ρολ με τον Μέικον, αλλά δεν βρήκαμε τον ανοικτό παίκτη, ο Παπαπέτρου είχε παίκτη επάνω του».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LiveStreaming | Εβανς  «Έπρεπε να κάνουμε box out»

Στα πολλά χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Τζέρεμι Έβανς, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια στην Ισπανία με 81-79, για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ:

«Έπρεπε να κάνουμε box out. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν ήμασταν τόσο δυνατοί όσοι θα έπρεπε σε αυτό το σημείο.

Έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο και χάσαμε το παιχνίδι. Όμως, πρέπει να κρατήσουμε όσα θα μας βοηθήσουν. Από τη στιγμή που χάσαμε οφείλουμε να προπονηθούμε ακόμα πιο σκληρά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε είναι στην νοοτροπία μας, πάντα είναι αυτό το βασικό. Πρέπει να λύσουμε κι άλλα θέματα μέσω της προπόνησης».

 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LiveStreaming | Λάσο «Πολύ επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός – Μας λείπει η συνέπεια»

 Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το ματς με τους Πράσινους, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι πολύ επικίνδυνη και ότι λείπει η συνέπεια από τη «βασίλισσα».

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Η ομάδα είναι μια χαρά αναλογικά με το ότι παίξαμε πριν λίγες ώρες. Ανησυχούμε για την αποχώρηση του Χάνγκα, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι τίποτα. Γνωρίζουμε ότι επρόκειτο να ζήσουμε 10 πολύ απαιτητικές ημέρες από το ταξίδι στην Αθήνα και τη Βαλένθια, τη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας εντός και το παιχνίδι με την Μπρεογκάν στο Λούγκο.

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, η οποία μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες και μία ήττα, αλλά τα συναισθήματα της ομάδας δεν διέπονται μόνο από νίκες ή ήττες. Είχαμε καλές στιγμές στον Ολυμπιακό και μετά χάσαμε και κακές στιγμές κόντρα στη Μονακό και κερδίσαμε. Μας λείπει η συνέπεια

Οι διπλές αγωνιστικές είναι… προδοτικές. Έχασαν το πρώτο παιχνίδι, αλλά έμειναν στην Ισπανία και κατάφεραν να προπονηθούν. Είναι αγώνες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχουν αρκετό χρόνο για να ανακάμψουν σωματικά. Είχαν μια ακόμη ημέρα ανάρρωσης και τους θεωρώ πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχουν νέο προπονητή, διαφορετικά πράγματα και κρατούν καλά πράγματα από πέρυσι. Για εμάς είναι μια άσκηση συγκέντρωσης και προσπάθειας».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LiveStreaming | Γκος «Δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένο κανέναν αντίπαλο, ειδικά τον Παναθηναϊκό»

 Στις δηλώσεις του για το παιχνίδι της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό o ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος εστίασε στη σκληράδα των ομάδων του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ ακόμα τόνισε πως θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και πως η ομάδα του θα πρέπει είναι πολύ συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος:

«Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι περίπλοκο και δεν μπορείς να θεωρείς δεδομένο κανέναν αντίπαλο, ειδικά τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι για εμάς και θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Έχουν αρκετούς νέους παίκτες που εξακολουθούν να προσαρμόζονται, αλλά γνωρίζω τον προπονητή τους, αφού είχε την Ούνικς την περασμένη σεζόν και γνωρίζω ότι οι ομάδες του παίζουν σκληρά και ανταγωνίζονται για 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ            LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ