Γιασικεβίτσιους : «Αν δεν τη σεβαστείς θα σε τιμωρήσει η Αρμάνι»

Γιασικεβίτσιους : «Αν δεν τη σεβαστείς θα σε τιμωρήσει η Αρμάνι»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την Αρμάνι Μιλάνο (20/3, 20:00) και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλή άμυνα ειδάλλως θα περάσει δύσκολες στιγμές.

Ως μια ομάδα που μπορεί να τιμωρήσει οποιονδήποτε δεν τη σεβαστεί χαρακτήρισε την Αρμάνι Μιλάνο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενόψει της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με την ιταλική ομάδα (20/3, 20:00).

Ο Λιθουανός προπονητής τόνισε πως η Αρμάνι είναι μια ομάδα με τρομερό επιθετικό ταλέντο και μπορεί να σκοράρει κατά ριπάς, αν βρει απέναντι της μια όχι και τόσο συγκεντρωμένη άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Αρμάνι τα πάει καλά τελευταία. Έχουν κερδίσει τα τελευταία πέντε από τα εννέα παιχνίδια τους. Οι ομάδες που δεν την σέβονται, τιμωρούνται. Πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα μας λόγω του ότι η Αρμάνι έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες και μπορεί να βάλει 90 πόντους σε κάθε αντίπαλο. Επίσης έχουν παίκτες που μπορούν ατομικά ο καθένας να σκοράρει 20 πόντους σε κάθε ματς, κάτι το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί. Εάν δουλέψουμε σωστά στην άμυνα, η επίθεση θα τα πάει καλά αυτομάτως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ