Euroleague – Κρίσιμο Δ.Σ στην Βαρκελώνη

Euroleague – Κρίσιμο Δ.Σ στην Βαρκελώνη

Στην Βαρκελώνη σήμερα πραγματοποιείται ένα κρίσιμο συμβούλιο για το μέλλον της Euroleague ανάμεσα στους 13 μετόχους και τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Η σημερινή ημέρα μπορεί να μην περιλαμβάνει παιχνίδια για την Εuroleague ωστόσο θεωρείται μία αρκετά κρίσιμη ημέρα για τα διοικητικά θέματα της διοργάνωσης.

Στη Βαρκελώνη εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένο ένα νέο διοικητικό συμβούλιο ανάμεσα στους μετόχους και τον πρόεδρο της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου και θεωρείται αρκετά κομβικό σε σχέση με κάποια διοικητικά ζητήματα που έχουν προκύψει.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι μέτοχοι των δεκατριών ομάδων με τον εκτελεστικό διευθυντή της euroleague και όπως φαίνεται η μεγάλη συχνότητα με την οποία γίνονται οι συναντήσεις πλέον φανερώνει ότι υπάρχουν αρκετά σοβαρά ζητήματα προς επίλυση.

Σχετικά με την εκπροσώπηση των ελληνικών ομάδων από την πλευρά του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στην συνάντηση ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας και ο GM Νίκος Λεπενιώτης, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, ο GM Βασίλης Παρθενόπουλος και ο διευθυντής λειτουργίας, Σταύρος Ντίνος.

Οι 13 μέτοχοι που θα συμμετέχουν στην συνάντηση είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι, Ζαλγκίρις, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν και Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ