Τι απαντά ο Πατρίκ Κομνηνός για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και FIBA

Τι απαντά ο Πατρίκ Κομνηνός για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και FIBA

O Πατρίκ Κομνηνός τοποθετήθηκε για το δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας που ανέφερε πως οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλουν να φύγουν από την Euroleague για να πάνε στη FIBA.

Ο Πατρίκ Κομνηνός με δηλώσεις του πήρε θέση για τα όσα ανέφερε το δημοσίευμα της Mundo Deportivo, αναφορικά με τις προθέσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αποχωρήσουν από την Euroleague και να πάνε στις διοργανώσεις της FIBA.

O εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League τόνισε τα εξής στο «Malaga Hoy»: «Το μόνο πράγμα που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι το BCL και η FIBA ​​έχουν απευθείας επαφή με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά δεν έχουν γίνει συνομιλίες με κανέναν σύλλογο για να κάνουν κινήσεις σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Πατρίκ Κομνηνός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να επισημάνουμε ότι για τη FIBA είναι σημαντικό να συμμετέχουμε στη συνοχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά να μην τη χρησιμοποιούμε αυτή για άλλο σκοπό.

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος. Θέλουμε να εξασφαλιστεί την ανάπτυξη του μπάσκετ και να γίνει πιο δυνατό το άθλημα, όχι το αντίθετο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ