Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 84-58

Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 84-58

Μια διαστημική Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με σκορ 84-58, κάνοντας το πέντε στα πέντε στη διοργάνωση.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, διαλύοντας τους Ρώσους με σκορ 84-58 και φτάνοντας τις πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Euroleague.

Κορυφαίος για τους Καταλανούς ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς με 20 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Μπράντον Ντέιβις και Σερτατς Σανλί με 11 πόντους έκαστος. Από την άλλη πλευρά, για το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ ξεχώρισαν οι Ματέους Πονίτκα και Τζόρνταν Λόιντ που σκόραραν από 8 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όντας αρκετά ισορροπημένο, με την Μπαρτσελόνα να έχει τον έλεγχο, αλλά τη Ζενίτ να μην της επιτρέπει να ξεφύγει στο σκορ. Όλα όμως άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δέχθηκαν μόλις οκτώ πόντους και με οδηγό την άμυνά τους κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ένα +17 (44-27).

Στο β’ μέρος οι Μπλαουγκράνα έκαναν εξαιρετική διαχείριση στο παιχνίδι, δεν επέτρεψαν στη Ζενίτ να ελπίσει πως θα μπορέσει να πάρει κάτι από τον αγώνα, αύξησαν τη διαφορά όσο περνούσε η ώρα και έτσι πέτυχαν μια πολύ εύκολη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ