Παναθηναϊκός – Αμφίβολος και ο Ουάιτ με την Εφές

Παναθηναϊκός – Αμφίβολος και ο Ουάιτ με την Εφές

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, και ο Οκάρο Ουάιτ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις - συγκεκριμένα στη γάμπα - και είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση (27/10) με την Εφές για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (27/10, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Euroleague, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικούς πονοκεφάλους. Ο πρώτος προέκυψε την χθεσινή ημέρα (25/10) και αφορούσε τις ενοχλήσεις που νιώθει στο ισχίο ο αρχηγός του τριφυλλιού Ιωάννης Παπαπέτρου από το παιχνίδι με το Περιστέρι, κάνοντας αμφίβολη τη συμμετοχή στην αυριανή αναμέτρηση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, στους αμφίβολους ήρθε να προστεθεί και ο Οκάρο Ουάιτ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίφτης: «Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου, μετά το ματς με το Περιστέρι. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Ουάιτ, της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί, για να δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ