Ιτούδης – «Βιλερμπάν και Μονακό είναι υποψήφιες για τα playoffs»

Ιτούδης – «Βιλερμπάν και Μονακό είναι υποψήφιες για τα playoffs»

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκθείασε τις δύο γαλλικές ομάδες της EuroLeague, Βιλερμπάν και Μονακό, λέγοντας πως είναι υποψήφιες για την είσοδο στα playoffs.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έχει να βγάλει εις πέρας δύο γαλλικές αποστολές για τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague. Η «ρωσική αρκούδα» θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις Βιλερμπάν (27/10) και Μονακό (29/10) με στόχο το 2/2 ώστε να ανέβει στο 6-1.

Ωστόσο, για τον Έλληνα τεχνικό το έργο της ΤΣΣΚΑ μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, τα σύνολα των Πάρκερ και Μάρκοβιτς είναι υποψήφια για την είσοδό τους στα playoffs.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιτούδης:

«Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό αλλά το μόνο που μας απασχολεί είναι το περιορισμένο rotation μας. Στην κρίσιμη στιγμή οι παίκτες μας είναι κουρασμένοι σωματικά και δεν μπορώ να μοιράσω την κόπωση σε διαφορετικά άτομα. Έχουμε τραυματίας οι οποίοι έχουν κάνει πρόοδο στην αποθεραπεία τους και βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης. Αρχίζουμε αυτή την «διαβολοβδομάδα» κόντρα στην Βιλερμπάν, μία ομάδα αρκετά αθλητική και πολύ ψηλή η οποία έχει εμπειρία. Διαθέτουν ικανότητες στο σκοράρισμα, αμυντική σκληράδα και μέγεθος το οποίο τους επιτρέπει να παίξουν διαφορετικά στυλ άμυνας. Επίσης, είναι μία εξαιρετική ομάδα στο ριμπάουντ. Συνολικά περιμένω ένα σκληρό ματς. Επιτρέψτε μου να πω ότι η Βιλερμπάν μαζί με την Μονακό με την οποία παίζουμε στην συνέχεια είναι υποψήφιες για μία θέση στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ