Παπαλουκάς – «Με ήθελαν στον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» (Vids)

Παπαλουκάς – «Με ήθελαν στον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» (Vids)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για το Ελληνικό μπάσκετ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δύο αιώνιους αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε ο Παπαλουκάς στην εκπομπή είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως αρνήθηκε να συζητήσει με τους «πράσινους» καθώς είχε όνειρο να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά είχε πει στο τηλεφωνικά ο Παπαλουκάς: «Μην σας βάλω στη διαδικασία δημοπρασίας», είπε ευγενικά ο Παπαλουκάς. «Αγόρι μου δεν μας το έχει πει ξανά κανένας αυτό και να ξέρεις η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή» ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού.

Ο άλλοτε πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μοιράστηκε και μία άγνωστη ιστορία με ένα οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον κυνηγούσε στο δρόμο με σκοπό να του ζητήσει συγνώμη, επειδή μία φορά στο γήπεδο τον είχε βρίσει.

Δείτε εδώ τα βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ