Φέρελ – «Ο κόσμος μας έδωσε πολλή ενέργεια»

Φέρελ – «Ο κόσμος μας έδωσε πολλή ενέργεια»

Ο Φέρελ μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 95-69 της Ανατολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Mετά το τέλος του αγώνα ο νεοφερμένος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Γιόγκι Φέρελ, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο που βοήθησε αρκετά την ομάδα, ενώ επιπλέον μίλησε για τις πρώτες της παραμονής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόγκι Φέρελ: 

«Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε καλή άμυνα. Αυτό μας δίνει ενέργεια να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Είχαμε ευκαιρία να κάνουξε kick out πάσες για ελεύθερα σουτ και σταματήσαμε πολλές επιθέσεις της Εφές».

«Ο κόσμος έδωσε πολλή ενέργεια! Είναι η δύναμή μας το ΟΑΚΑ, ήρθαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο απόψε. Νομίζω ότι… μπήκαν στο κεφάλι των αντιπάλων και τους επηρέασαν ψυχολογικά».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως δεν μένουμε εδώ. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας, να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του, να μελετήσουμε τις αναφορές του σκάουτινγκ».

«Περνάω υπέροχα! Μου αρέσει πολύ το φαγητό εδώ. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο, οπότε παραγγέλνω συνέχεια. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ, ώστε να μάθω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το στιλ του. Κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ