Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 77-65

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 77-65

Η Ζαλγκίρις έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο (77-65) και περιμένει τους εναπομείναντες αγώνες για να δει το τελικό της πλασάρισμα στη βαθμολογία!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η Αρμάνι Μιλάνο για τρία δεκάλεπτα αλλά η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αυτοκτόνησε παρουσιάστηκε σοβαρή στο τέλος και πήρε μια επαγγελματική νίκη με 77-65! Κάπως έτσι ανέβασε το ρεκόρ της στο 16-11 και πλέον θα αναμετρηθεί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός για να δει τον τελικό της πλασάρισμα στην οχτάδα. Στο 9-18 υποχώρησαν οι Ιταλοί.

Ο Κέβιν Πάνγκος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 11-2. Η Αρμάνι όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα και με μπροστάρη τον Κουζμίνσκας μείωσε με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο με 17-16. Η δεύτερη περίοδος ήταν εφιαλτική για τους Λιθουανούς. Με τον Γιανκούνας να είναι η μόνη όαση. Ο Εμπαγιέ μάλιστα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με το ημίχρονο να κλεινει στο 31-34!

Λίγα πράγματα άλλαξαν και στην τρίτη περίοδο με τον  Γκουντάιτις να κρατά αυτό το ισχνό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.Μετά το 25ο λεπτό άλλαξαν κάπως οι ισορροπίες με την ομάδα του Σάρας να παίρνει το πάνω χέρι και να φτάνει στο 54-50. Ο Ουάιτ ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (60-50) και οι ουραγός της βαθμολογίας Αρμάνι φάνηκε να αποδέχεται την μοίρα της με τελικό σκορ το 77-65.

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 31-34, 54-50, 77-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ