Πρίφτης – «Να μην παρασυρθούμε από τη νίκη επί της Εφές»

Πρίφτης – «Να μην παρασυρθούμε από τη νίκη επί της Εφές»

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνέστησε την προσοχή ενόψει του αυριανού αγώνα (29/10, 21:00) απέναντι στη Βιλερμπάν, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη νίκη επί της Εφές.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 95-69 επί της Εφές, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης τονίζει στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα (29/10, 21:00) απέναντι στη Βιλερμπάν για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, πως οι πράσινοι δεν πρέπει να μείνουν στον χθεσινό θρίαμβο, καθώς η γαλλική ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη και έτοιμη να κάνει τη «ζημιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: 

Για το ματς με τους Γάλλους: «Αρχικά, τώρα που το πρόγραμμα κάπως θεωρητικά είναι καλύτερο, γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Το κάναμε χθες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε και αύριο. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε και λίγο πιο ήρεμοι πνευματικά. Θέλουμε να απομονώσουμε όσα έγιναν χθες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να πάμε στο επόμενο με την ίδια πείνα και την ίδια θέληση. Είναι διαφορετική ομάδα, παίζει με επαφή και ταχύτητα, έχει μέγεθος και κίνητρο. Τα αποτελέσματα της Βιλερμπάν δείχνουν πως θα είναι μια ομάδα που θα ξεχωρίσει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και το αν ανησυχεί πως η ομάδα του μπορεί να βγάλει ένα άλλο πρόσωπο: «Πάντα με ανησυχεί αυτό, το έχουμε παρουσιάσει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το ζητούμενο είναι να είμαστε πιο σταθεροί πνευματικά. Ελπίζω να το κάνουμε αύριο και να μην παρασυρθούμε από το χθεσινό ματς. Με χαμηλά το κεφάλι, αλλά με θέληση και σθένος, για να παίξουμε δυνατά, σκληρά και με ταχύτητα, όπως χθες».

Για αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Η Βιλερμπάν έχει δύο πολύ καλούς σκόρερ, τον Τζόουνς και τον Οκόμπο. Επίσης, είναι καλή στο ριμπάουντ και έχει σουτέρ. Τις περισσότερες μπάλες τις διαχειρίζονται αυτοί οι δύο. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα, για να μην βρουν σκορ και οι άλλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ