Ουάιτ – «Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί με τον Οκόμπο»

Ουάιτ – «Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί με τον Οκόμπο»

Ο Οκάρο Ουάιτ στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαιολογίες για την ήττα από τη Βιλερμπάν, ενώ αναφέρθηκε και στον Οκόμπο.

Ο Οκάρο Ουάιτ στις δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Βιλερμπάν παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαιολογίες για την ήττα, ενώ τόνισε πως η γαλλική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη μέσα στο γήπεδο.

Ακόμα μίλησε και για τον Οκόμπο που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό και είπε ότι θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί απέναντί του ειδικά όταν βρήκε ρυθμό.

Αναλυτικά δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ:  

«Είναι καλή ομάδα η Βιλερμπάν και σήμερα στο παρκέ έπαιξε καλύτερα. Έκαναν τα απλά πράγματα πολύ σωστά. Δεν έχουμε δικαιολογίες αλλά σήμερα ήταν καλύτεροι. Ήμασταν σκληροί μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν τους αφήσαμε να τρέξουν τα plays τους. Έπαιζαν κυρίως ένας εναντίον ενός. Στο τέλος έβαλαν μεγάλα σουτ, δύσκολα καλάθια».

«Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης και το απέδειξε σήμερα. Όταν βρήκε ρυθμό ήταν δύσκολο να τον σταματήσεις. Την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσουμε θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα τον σταματήσουμε. Πρέπει σαν ομάδα να παίζουμε καλά. Ούτε εγώ έχω δικαιoλογίες. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί απέναντί του. Σήμερα του κάναμε μόνο δύο φάουλ και νομίζω το ένα το έκανα εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ