Ζαλγκίρις – «Τελειώνει» ο Μούντιε

Ζαλγκίρις – «Τελειώνει» ο Μούντιε

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αναμένεται να αποδεσμεύσει τον Εμάνουελ Μούντιε, έχοντας βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τάι Γουέμπστερ.

Συντομη αναμένεται να είναι η θητεία του Εμάνουελ Μούντιε στη Ζαλγκίρις Κάουνας και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα basketnews, η λιθουανική ομάδα έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με το πρώην νο.7 του draft.

Η Ζαλγκίρις έχει ξεκινήσει με 0-7 ρεκόρ στη EuroLeague, με τον Γιούρι Ζντοβτς να διαδέχεται στον πάγκο τον Μάρτιν Σίλερ. Ο Σλοβένος προπονητής θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, έχοντας αποκτήσει ήδη τον Ζόραν Ντράγκιτς, ενώ στο Κάουνας θα βρίσκεται και ο Τάι Γουέμπστερ, ο οποίος λογίζεται ως αντικαταστάτης του Μούντιε.

Ο 25χρονος έχει 7,4 πόντους (37% δίποντα, 23.1% τρίποντα), 2,2 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 2,2 λάθη σε πέντε εμφανίσεις στην EuroLeague, με τα νούμερά του να είναι καλύτερα στο εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς μετρά 11,3 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ.

Το μέλλον του Μούντιε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βρίσκεται στην Ευρώπη, έχοντας το δικαίωμα να υπογράψει σε κάποια ομάδα της EuroLeague μεταξύ της 16ης και της 18ης αγωνιστικής, δηλαδή από της 16 μέχρι της 30 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ