Γουέμπστερ – «Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Γουέμπστερ – «Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζαλγκίρις, Τάι Γουέμπστερ, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε την μεταγραφή του στους Λιθουανούς σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

H Zαλγκίρις Κάουνας πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάι Γουέμπστερ, ο οποίος αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ο 26χρονος Νεοζηλανδός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «basketnews» μίλησε για την μετακίνησή του στην ομάδα του Κάουνας. Χαρακτηριστικά είπε πως η μεταγραφή του στην Zαλγκίρις ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάι Γουέμπστερ στο «basketnews»:  

Για τη μεταγραφή του στη Ζαλγκίρις: «Αισθάνομαι τιμή. Προφανώς, είναι ένα τεράστιο προνόμιο, ειδικά σε σχέση με εκεί που ήμουν πριν λίγο καιρό, αλλά και με τις ομάδες στις οποίες σκεφτόμουν να ενταχθώ. Και ξαφνικά, μια ομάδα όπως η Ζαλγκίρις εμφανίστηκε και ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Διαφορετικό είδος το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Είναι το μπάσκετ που μετράει τι θα γίνει στο τέλος της ημέρας, αλλά είναι σίγουρα διαφορετικό και ένα τεράστιο βήμα προς τα μπροστά. Είχα πολλούς αγώνες, είχα λίγη επιτυχία, αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού».

Για το αν έχει εμβολιαστεί: «Προφανώς, έχω εμβολιαστεί. Εννοώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το εμβόλιο. Έπρεπε να το πάρω για να έρθω εδώ και να παίξω. Έτσι είναι η κατάσταση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ