Βουγιόσεβιτς – «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνέλθει μετά τον Ομπράντοβιτς»

Βουγιόσεβιτς – «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνέλθει μετά τον Ομπράντοβιτς»

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ακόμη οι πράσινοι δεν έχουν ξεπεράσει την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

O Ντούσκο Βουγιόσεβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από αρκετά χρόνια, λέγοντας πως έχει κοστίσει πολύ στο τριφύλλι, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να συνέλθει από αυτή την απώλεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν (στις 14/11). Άλλωστε, είμαι και φίλαθλος της Παρτίζαν. Από ‘κει και πέρα, πριν από το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό ήμουν σίγουρος για τη νίκη του. Όχι φυσικά με αυτή τη μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνέλθει μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς», δήλωσε αρχικά ο «Ντούλε» στο «maxbetsport.rs» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κέβιν Πάντερ:

«Είναι ξεκάθαρο πως ο Πάντερ αξίζει και με το παραπάνω το καλό συμβόλαιο που έχει. Στο ματς με την Μπανταλόνα πήρε την ευθύνη στα κρίσιμα σημεία και έδειξε ότι είναι παίκτης ηγέτης. Μου θύμισε λίγο τον Κιτσάνοβιτς, ο οποίος μπορεί να αφήνει τους συμπαίκτες του σε όλο το ματς, αλλά στα κρίσιμα να παίρνει εκείνος την μπάλα. Αυτό που μου άρεσε ακόμη περισσότερο ήταν τα συναισθήματα του Πάντερ μετά το ματς και η χαρά που είχε με τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ