Περάσοβιτς – «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό»

Περάσοβιτς – «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον σεβασμό που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Ούνικς Καζάν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως οι πράσινοι είναι ένας αντίπαλος που αξίζει σεβασμό, ενώ χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ ως μια πολύ «καυτή» έδρα.

Μαζί με τον προπονητή της Ούνικς μίλησε και ο φόργουορντ της ομάδας Τζον Μπράουν και τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα το παλέψει η Ούνικς μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς:  

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Πάντα ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους του. Στον Παναθηναϊκό αρέσει να παίζει γρήγορα και το κάνει καλύτερα εντός έδρας. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να κάνουμε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι».

Aναλυτικά όσα είπε ο Τζον Μπράουν:

«Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να νικήσουμε εκτός έδρας, γι’ αυτό και διψάμε να κερδίσουμε. Μετά από μια καλή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ για την VTB League, θέλουμε να συνεχίσουμε το μομέντουμ αυτό στην Ελλάδα. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψουμε δυνατά για να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ