ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ντροπιαστική ήττα (81-48), στο Βελιγράδι, από τον Ερυθρό Αστέρα, δίνοντας συνέχεια στις κακές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Διατηρεί ρεκόρ 2-6 σε οκτώ αγώνες, εμφανίζοντας δυσκολία να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με το αλλαγμένο ρόστερ του. Στο πρωτάθλημα επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ (81-64) την Κυριακή και στη συνέχεια ξεκίνησε προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν ( Πέμπτη 11/11 στις 21:00). 

Οι Ρώσοι δεν εντυπωσιάζουν επίσης, με ρεκόρ 3-5 στην Ευρωλίγκα, όμως το πάλεψαν στην πρόσφατη ήττα (85-82) από τη Βιλερμπάν. Έφτασαν σε μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα (69-64) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο παιχνίδι που ακολούθησε.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαπέτρου και Γουάιτ, που αγωνίστηκαν και στο Βελιγράδι, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που ταλαιπωρείται από θλάση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming | Πρίφτης «Ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε»

Για εμφάνιση ντροπή έκανε λόγο ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τον διασυρμό του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Προφανώς, είναι ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς, ίσως το χειρότερο. Είναι ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε απόψε. Μπορώ να πω πολλά, αλλά προτιμώ να μιλήσω με την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».

Για την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς στο Βελιγράδι: «Πιστεύετε ότι ένας παίκτης μπορεί να καλύψει αυτή τη διαφορά; Δεν νομίζω πως ένας παίκτης ή δυο παίκτες μπορούν να καλύψουν τέτοια διαφορά. Δεν νομίζω. Φυσικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν έφταιξε η απουσία του».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming | Μέικον «Ηρθε η ώρα να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Ντάριλ Μέικον μίλησε για το ματς με τους Ρώσους, υπογραμμίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιστρέψει τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ: «Είναι πάντα σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στην έδρα σου, μπροστά στους φίλους της ομάδας σου, στο κλειστό που εσύ νιώθεις άνετος, που προπονείσαι καθημερινά. Το μόνο που θέλουμε είναι να βγούμε και να παίξουμε για τον κόσμο μας».

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος κι αν το περίμενε: «Προσπαθώ να μην θέτω πολλούς προσωπικούς στόχους, όπως στο σκοράρισμα, αλλά όχι δεν το περίμενα. Περίμενα όμως να κάνω μία καλή σεζόν, από την αρχή ως το τέλος. Έχω πίστη στην προετοιμασία που έκανα το καλοκαίρι και στο τέλος της μέρας μιλάμε απλά για μπάσκετ. Δεν βλέπω κάτι ακατόρθωτο, είναι η δουλειά μας. Είσαι επαγγελματίας, κάνεις τη δουλειά σου, έχεις εμπιστοσύνη σε αυτή κι όλα θα γίνουν».

Για το ματς με την Ούνιξ:«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε όλοι μαζί και παίξαμε σπουδαία άμυνα. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στον επόμενο αγώνα και θα επικρατήσουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια: «Να αποκτήσουμε ενέργεια. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και αυτό ως ομάδα το έχουμε συζητήσει πολύ. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε. Το δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε τα δυνατά μας και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Να βάλουμε τα δυνατά μας και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν μείνουμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα και κοιτάμε μέρα με τη μέρα και σε κάθε προπόνηση ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουμε την κατάσταση πολύ γρήγορα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming | Περάσοβιτς «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον σεβασμό που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μαζί με τον προπονητή της Ούνικς μίλησε και ο φόργουορντ της ομάδας Τζον Μπράουν και τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα το παλέψει η Ούνικς μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς:  

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Πάντα ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους του. Στον Παναθηναϊκό αρέσει να παίζει γρήγορα και το κάνει καλύτερα εντός έδρας. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να κάνουμε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι».

Aναλυτικά όσα είπε ο Τζον Μπράουν:

«Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να νικήσουμε εκτός έδρας, γι’ αυτό και διψάμε να κερδίσουμε. Μετά από μια καλή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ για την VTB League, θέλουμε να συνεχίσουμε το μομέντουμ αυτό στην Ελλάδα. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψουμε δυνατά για να τα καταφέρουμε».

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ