Εφές Αναντολού – Χίμκι 73-85

Εφές Αναντολού – Χίμκι 73-85

Η Χίμκι με καλύτερους τους Σβεντ και Τόμας, δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε μέσα στην Πόλη την ουραγό Εφές (85-73) και πλέον έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στη διεκδίκηση της 4η προνομιούχου θέσης.

Με πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, νίκησε την Εφές μέσα στην Πόλη με 85-73 και διεκδικεί πλέον επί ίσοις όροις την είσοδο στην 4άδα της Euroleague.

Η Εφές έχει αποδείξει φέτος ότι… δεν μπορεί, αφού τελευταία από τις έξι μόλις νίκες της στην Euroleague, ήταν πριν από ενάμιση περίπου μήνα (1/2) και τη νίκη επί της Βαλένθια. Κόντρα στην Χίμκι στην αρχή έδειξε πως μπορεί να κάνει το μπαμ, μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο (29-18). Η ανωτερότητα των Τούρκων διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο όπως μαρτυρούσε και το προβάδισμα των 7 πόντων (49-42).

Στο δεύτερο μέρος όμως, απλώς… έπεσε ο διακόπτης. Οι παίκτες του Αταμάν που στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν 49 πόντους, στο δεύτερο τα έσπασαν στην κυριολεξία πετυχαίνοντας συνολικά 24 (!!). Αυτό εν πολλοίς εξηγεί και το τελικό αποτέλεσμα, αφού η Χίμκι με πολυφωνία στην επίθεση, 11 περισσότερες ασίστ και ένα επί μέρους 24-12 στην τέταρτη περίοδο, έκανε πάρτι κόντρα στους Γουιμς και Ντάνστον, που έμειναν να παλεύουν μόνοι.

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 49-42, 61-61, 73-85

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ