Ρεάλ Μαδρίτης – Ζάλγκιρις Κάουνας 95-82

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζάλγκιρις Κάουνας 95-82

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύθηκε για περίπου τρεις περιόδους απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και να επικρατήσει με σκορ 95-82.

Ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο χρειάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης για να κάμψει την αντίσταση της Ζάλγκιρις Κάουνας, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 95-82, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς έβαλαν δύσκολα στη «βασίλισσα» ωστόσο δεν απέφυγαν την ένατη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τους Ισπανούς να πιάνουν την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-2.

Κορυφαίος για το σύνολο του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσελέ που σκόραρε 15 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Σέρχιο Γιουλ. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Κάουνας, 14 είχε ο Τάιλερ Κάβανο, με τους Νιλς Γκιφάι και Λούκας Λεκάβιτσιους να σημειώνουν από 12 έκαστος.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά υψηλό σκορ, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη βάση στο επιθετικό κομμάτι, βγάζοντας κάποιες πολύ όμορφες φάσεις. Η Ρεάλ ήταν αυτή που είχε τα ηνία της αναμέτρησης κρατώντας μικρές διαφορές, όμως η Ζάλγκιρις εμφανίζοντας μια πιο βελτιωμένη εικόνα κατάφερνε να μένει σερ απόσταση βολής και να πιέζει όσο περισσότερο μπορούσε. Έτσι το πρώτο 20λεπτο έκλεισε στο 51-45 υπέρ των Μερένχες.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι συνέχισε να είναι ντέρμπι, η Ζάλγιρις προσπαθούσε πολύ, όμως οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο κατάφερναν να κρατούν το προβάδισμα που είχαν, χωρίς ωστόσο να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν και να καθαρίσουν το ματς. Η τέταρτη περίοδος ήταν καθοριστική για τη Ρεάλ, η οποία βρήκε ρυθμό και με ένα ξέσπασμα επιθετικά βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά και να πάρει μια εν τέλει εύκολη νίκη, βυθίζοντας κι άλλο τους Λιθουανούς.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 51-45, 75-70, 95-82

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ