Ξέσπασε ο Χάντερ κατά του Μπολτάουζερ – «Ήσουν απαράδεκτος» (pics)

Ξέσπασε ο Χάντερ κατά του Μπολτάουζερ – «Ήσουν απαράδεκτος» (pics)

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από τη Μονακό με μεγάλη διαφορά, όμως ο Οθέλο Χάντερ θεωρεί ότι ο διαιτητής Μπολτάουζερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με τον Ματ Τζάνινγκ να συμφωνεί.

Το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Μονακό δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη για τους Γερμανούς, με την ομάδα του Μάικ Τζέιμς να παίρνει άνετα τη νίκη, όμως ο Οθέλο Χάντερ άφησε σαφείς «αιχμές» για τη διαιτησία του Μπολτάουζερ, με ανάρτησή του στα social media.

Ο Ματ Τζάνινγκ ο οποίος επίσης έχει εμπειρία χρόνων στη Euroleague συμφώνησε μαζί του, λέγοντας πως δεν του έκανε καμία έκπληξη αυτό που είδε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Χάντερ:

«Είναι φανερό πως το «εγώ» του πρώτου διαιτητή επηρέασε την κρίση του. Αυτό έδειξε ασέβεια στην ομάδα μας. Σας δείχνουμε σεβασμό και θα πληρώσω πρόστιμο, λέγοντας πως απόψε ήσουν απαράδεκτος. Αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Σεβάσου το παιχνίδι που αγαπάμε και βελτιώσου. Ξέρω πως δεν μιλάω δημόσια για τη διαιτησία, αλλά αυτό που είδα ήταν το χειρότερο της καριέρας μου. Θα στείλω το πρωί στην Euroleague τα χρήματα για το πρόστιμο».

Ακολουθεί αυτό του Τζάνινγκ:

«Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη όταν είδα ποιος ήταν ο πρώτος διαιτητής. Αυτός ο άνθρωπος έχει καταστρέψει «κλειστά» παιχνίδια, νομίζοντας πως ο κόσμος ήρθε να δει εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ