Παναθηναϊκός – Από το κακό στο χειρότερο, μπορεί και πιο χαμηλά…

Παναθηναϊκός – Από το κακό στο χειρότερο, μπορεί και πιο χαμηλά…

Οι πράσινοι ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ που είχαν στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκα με το 2-8 και στο Μόναχο το «σπάνε» αν συνεχίσουν στην κατηφόρα.

Ίσως ο χειρότερος Παναθηναϊκός της σύγχρονης ιστορίας του. Αν βάλουμε κάτω όσα (δεν) έχει κάνει τότε οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Παναθηναϊκός που «ανέστησε» και την Ζαλγκίρις χάνοντας στο Κάουνας και φτάνοντας στο απογοητευτικό 2-8 στις πρώτες 10 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας.

Δείχνοντας με την συνολική παρουσία που έχει σε αυτά τα 10 ματς πως είναι τουλάχιστον ένα «κλικ» πιο κάτω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, πλην της Ζαλγκίρις που όμως τον νίκησε και τον πλησίασε στη «μάχη» της αποφυγής της τελευταίας θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Γιατί ρεαλιστικά ο μόνος στόχος που έχει ο Παναθηναϊκός είναι να αποφύγει την τελευταία θέση καθώς δείχνει ανήμπορος να κοιτάξει πιο πάνω από εκεί που βρίσκεται τώρα.

Με το 2-8 να είναι το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας όπως είχε κάνει και πέρσι. Ένας Παναθηναϊκός που και πέρσι απογοήτευε προσπαθώντας το καλοκαίρι να φτιάξει μια νέα ομάδα που θα δείξει κάτι διαφορετικό, κάτι που έστω θα πλησιάζει στην αίγλη των παλιών χρόνων που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ούτε κουβέντα πλέον για εκείνο τον Παναθηναϊκό που από το 2012 και μετά εξαφανίστηκε από την ελιτ της Ευρωλίγκας με το Φαιναλ Φορ να θεωρείται ουτοπία και την 8αδα… θαύμα. Για φέτος βεβαίως με την εικόνα που έχει η ομάδα του Πρίφτη ούτε σκέψεις για τα πλέι οφ δεν μπορεί να έχει.

Αν μάλιστα την Πέμπτη στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν γνωρίσει μια ακόμη ήττα τότε θα έχει «σπάσει» όλα τα αρνητικά ρεκόρ και θα συνεχίζει να κατρακυλάει. Ο Παναθηναϊκός που πάει από το κακό στο χειρότερο και που δυστυχώς για αυτόν μπορεί να πάει και πιο χαμηλά…

Το 2-8 της περασμένης περιόδου

1η αγωνιστική: Χίμκι – Παναθηναϊκός 76-78

2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 71-78

3η αγωνιστική: Bιλερμπάν – Παναθηναϊκός 97-73

4η αγωνιστική: Mπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 97-89

5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 82-68

6η αγωνιστική: Zενίτ – Παναθηναϊκός 112-83

7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 83-89

8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Εφές 77-80

9η αγωνιστική: Bαλένθια – Παναθηναϊκός 95-83

10η αγωνιστική: Mπασκόνια – Παναθηναϊκός 93-72

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ