Ούνικς Καζάν – Αρμάνι Μιλάνο 97-71 – Με φόρα από το ΟΑΚΑ η Ούνικς, διέλυσε την Αρμάνι

Ούνικς Καζάν – Αρμάνι Μιλάνο 97-71 – Με φόρα από το ΟΑΚΑ η Ούνικς, διέλυσε την Αρμάνι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάνααν, η Ούνικς Καζάν έκανε... πάρτι απέναντι στην Αρμάνι και επικράτησε με 97-71, ανεβαίνοντας στο 5-5.

Με το πόδι στο γκάζι η Ούνικς. Με φόρα από το ΟΑΚΑ, η Ούνικς Καζάν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στη Euroleague, διαλύοντας με 97-71 την Αρμάνι. Οι Ρώσοι έκαναν… πάρτι απέναντι στην ομάδα του Μιλάνου και δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο, ανεβαίνοντας στο 5-5, μετά από δέκα αγωνιστικές.

«Τέλος» στο σερί των τριών νικών για την Αρμάνι που γνώρισε τη 2η της ήττα στη διοργάνωση και υποχώρησε στο 8-2.

Ο Τζον Μπράουν μπήκε ορεξάτος και κατάφερε να δώσει από νωρίς το προβάδισμα στους Ρώσους. Ο Αμερικανός είχε 9 πόντους χωρίς να χάσει σουτ, με 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο ο Μέιο πήρε τη σκυτάλη και η Ούνιξ κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά, έχοντας και ένα σερί 17-5. Η Αρμάνι βρήκε απαντήσεις και μείωσε στους 8 πόντους, ωστόσο η Ούνικς κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, έχοντας διψήφια διαφορά (44-33).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη διαφορά στους 20 πόντους, πετυχαίνοντας 26 πόντους! Η Ούνικς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 97-71.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 44-33, 71-49, 97-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ