ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την… ελεύθερη πτώση στην Ευρωλίγκα, διατηρώντας ρεκόρ 2-8 σε 10 αγώνες, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας (76-69) και από τη μοναδική ομάδα που δεν είχε κατορθώσει να φτάσει σε νίκη, έχοντας υποχρεωθεί σε εννέα ήττες μέχρι τότε, Ζαλγκίρις.

Απελπιστικά μόνος του ήταν ο Μέικον (21 π.) για τους πράσινους, αφού εκτός του Ιωάννη Παπαπέτρου που σημείωσε 10 πόντους, όλοι οι υπόλοιποι έμειναν σε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (Πέμπτη 18/11 στις 21:30), ενώ ακολουθεί τη Δευτέρα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες στη διοργάνωση, επικρατώντας εντός έδρας (71-63) της Φενέρμπαχτσε, νίκη που διαμόρφωσε το σερί της στο 6-4. Ξεχώρισε ο φόργουορντ Λούτσιτς (22 πόντους).

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νέντοβιτς, αφού έχασε ήδη την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν και το ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Ταξίδεψε πάντως στο Μόναχο και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Πρίφτης «Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να νικήσουμε»

Το σύνθημα για την αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα άσχημα αποτελέσματα, ανέφερε πως πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» για να καταφέρουν οι «πράσινοι» να ανακάμψουν, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Νέντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Περιμένουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι μία καλή ομάδα, είναι συμπαγής. Σαφέστατα η εικόνα μας δεν είναι η κατάλληλη, δεν είναι η σωστή. Προφανώς τα αποτελέσματά μας είναι πολύ αρνητικά. Πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη και τα πνευματικά αποθέματα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το κλίμα. Υπάρχει σωματική κούραση και ψυχολογική πίεση, την οποία πρέπει να διαχειριστούμε.

Προφανώς το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι εύκολο για κανέναν. Η αλληλουχία των παιχνιδιών δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για προπόνηση. Όπως είπα, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει και ψυχολογική πίεση και σωματική κούραση, κυρίως πνευματικά πρέπει να εργαστούμε μεταξύ μας για να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα.

Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Νέντοβιτς, θα έρθει στο Μόναχο. Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση. Όταν έχουμε κάποια δυστοκία και δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, προφανώς είναι ένας παίκτης, στον οποίο εκ προοιμίου στηριζόμαστε στην επιθετική του ικανότητα».

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ