Νοκ-άουτ έως και δύο μήνες ο Μήτογλου, δεν παίζει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Νοκ-άουτ έως και δύο μήνες ο Μήτογλου, δεν παίζει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Έως και δύο μήνες εκτός δράσης θα μείνει εκτός ο Ντίνος Μήτογλου, λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό πόδι, χάνοντας τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της Αρμάνι θα μείνει για το επόμενο δίμηνο ο Ντίνος Μήτογλου, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ούνιξ και θα χάσει τα παιχνίδια και με τις 2 ελληνικές ομάδες.

Το διάστρεμμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο αριστερό πόδι τον αναγκάζει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αν και δεν είναι επακριβώς προσδιορισμένο το διάστημα απουσίας του, παρά μόνο με ανώτατο όριο, σίγουρα δε θα δώσει το «παρών» στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Οι Ιταλοί έχουν πρώτο τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα, τον οποίο υποδέχονται στις 26 Νοεμβρίου για τη 12η αγωνιστική της Euroleague και τρεις αγω νιστικές μετά παίζουν με τον Παναθηναϊκό, την πρώην ομάδα του Έλληνα φόργουορντ, πάλι στο «Mediolanum Forum».

Ο Μήτογλου έχει ως τώρα μέσο όρο 8.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ. Σουτάρει με 60.5% εντός πεδιάς, 32% στα τρίποντα και 77.8% στις βολές σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, έχοντας σημαντικό ρόλο στο σύνολο του Μεσίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ