Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε 86-75 – Νίκησε και τη Φενέρ η Ζαλγκίρις και έστειλε στον… πάτο τον Παναθηναϊκό

Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε 86-75 – Νίκησε και τη Φενέρ η Ζαλγκίρις και έστειλε στον… πάτο τον Παναθηναϊκό

Με μία τρομερή εμφάνιση, η Ζαλγκίρις επικράτησε εύκολα με 86-75 της Φενέρμπαχτσε και έκανε τη δεύτερη της συνεχόμενη νίκη μετά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας πλέον οι «πράσινοι»!

Με φόρα από τον Παναθηναϊκό η Ζαλγκίρις! Με πρωταγωνιστή τον Ουλάνοβας που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, η Ζαλγκίρις έφτασε σε μία τεράστια και εύκολη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας με 86-75 για την 11η αγωνιστική της Euroleague!

Οι Λιθουανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήταν μόλις και η δεύτερη τους στη διοργάνωση, μετά από εκείνη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με τη νίκη αυτή, η Ζαλγκίρις βελτίωσε το ρεκόρ της στο 2-9 και έπιασε τους «πράσινους», οι οποίοι πλέον είναι στον… πάτο της βαθμολογίας! Έπεσε κι άλλο η Φενέρμπαχτσε που πλέον βρίσκεται στην 15η θέση με ρεκόρ 3-8…

Η Φενέρ πάντως ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι και πήρε μία διαφορά επτά πόντων στα πρώτα λεπτά. Η Ζαλγκίρις κατάφερε να φέρει ξανά την ισορροπία και εν τέλει μείωσε στους δύο πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου που έληξε με σκορ 16-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν κα οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι. Οι Λιθουανοί έκαναν μερικά καλά σερί και κατάφεραν να φτάσουν το σκορ στο +9 για το ημίχρονο! Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ζαλγκίρις συνέχισε με την ίδια ταχύτητα και εκτόξευσε τη διαφορά στο +15 (48-33), δείχνοντας την ανωτερότητα της.

Οι Τούρκοι όμως έκαναν την μίνι αντεπίθεση τους και κατάφεραν να μειώσουν στους 8 πόντους, με το δεκάλεπτο να λήγει με 64-59. Η Ζαλγκίρις ωστόσο δεν άφησε ποτέ το προβάδισμα και εν τέλει έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 38-29, 64-59, 86-75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ