Πασκουάλ – «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός – Διαθέτουν τους καλύτερους φιλάθλους της Ευρώπης»

Πασκουάλ – «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός – Διαθέτουν τους καλύτερους φιλάθλους της Ευρώπης»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως οι Πράσινοι διαθέτουν τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη.

Η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τη Euroleague, με τον Τσάβι Πασκουάλ να επιστρέφει για πρώτη φορά με κόσμο στο ΟΑΚΑ, μιας και πέρυσι αυτό απαγορευόταν λόγω του κορωνοϊού.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι Πράσινοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ επισήμανε ότι το τριφύλλι διαθέτει τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού. Είμαι βέβαιος ότι θα θέλει πολύ να κερδίσει, ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα. Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι. Είναι σίγουρο ότι έχει αυτοπεποίθηση έπειτα από μια μεγάλη νίκη.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ζενίτ: «Εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση και την ίδια σωστή συμπεριφορά. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Χρειάζεται να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας στο παρκέ για να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αμυνθούμε σωστά. Είναι απαραίτητο επίσης να ελέγξουμε τα… μικρά πράγματα, όπως το να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στον αιφνιδιασμό».

Για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: Είναι τρομερό συναίσθημα το ότι επιστρέφω στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θα είναι το πρώτο μου ματς με κόσμο από τότε που έφυγα. Δεν θα είναι εύκολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους στην Αθήνα. Πιστεύω ότι εκεί βρίσκονται οι καλύτεροι φίλαθλοι της Ευρώπης. Θυμάμαι τις μέρες μου στην Αθήνα. Όμως τώρα είμαι στην Ζενίτ και πρέπει να συγκεντρωθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ