Αρμάνι – «Κοιτάει» Μπέντιλ για αντί-Μήτογλου

Αρμάνι – «Κοιτάει» Μπέντιλ για αντί-Μήτογλου

Η Αρμάνι έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Μήτογλου και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα «κοιτάει» την περίπτωση του Μπεν Μπέντιλ.

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται σε κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα στην EuroLeague, με την ήττα από τον Ολυμπιακό να είναι η πρώτη εντός έδρας και τρίτη συνεχόμενη στη διοργάνωση. Ο Έτορε Μεσίνα έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν και θα απουσιάσει τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως η Αρμάνι έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Έλληνα φόργουορντ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο παίκτης που σημειώνει τις πιο πολλές πιθανότητες για να υπογράψει στην ομάδα είναι ο Μπεν Μπέντιλ.

Ο Αμερικανός, πρώην συμπαίκτης με τον Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται στην Μπαχτσέσεχιρ τη φετινή σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Έχει φυσικά και εμπειρία από την EuroLeague, αγωνιζόμενος σε 54 παιχνίδια στα δύο χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα, με τους μέρους όρους του να κυμαίνονται στους 4,8 πόντους και 2,4 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ