Γουόκαπ – «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα»

Γουόκαπ – «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα»

O Τόμας Γουόκαπ τόνισε πως ο Ολυμπιακός για να πάρει την νίκη στο παιχνίδι με την Ούνικς θα πρέπει να περιορίσει τους αιφνιδιασμούς της ρωσικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (3/12, 18:00) εκτός έδρας της Ούνικς Καζάν για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ρωσία ανέφερε πως για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Ούνικς θα πρέπει να μην την αφήσει να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, καθώς είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ:  

Προφανώς αυτή τη στιγμή παίζουν πάρα πολύ καλά. Σουτάρουν με καλά ποσοστά, παίζουν με πολύ δύναμη και επιθετικότητα, οπότε το να προστατεύσουμε τη μπάλα είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Η Ούνκς είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει ταχύτητα, εκτελεί γρήγορα. Για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους, να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους αναγκάζουμε να παίζουν στο πέντε εναντίον πέντε».

«Έχουν πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να πω. Σίγουρα τα γκαρντ τους είναι ικανά για τα πάντα στην καλή τους βραδιά. Για αυτό το λόγο δεν πω έναν παίκτη, αλλά πως το κλειδί θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά όλους τους περιφερειακούς της. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

«Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα. Αν το κάνουμε αυτό θα πάμε σε καλές επιλογές και όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ