Πρόβλημα στην ΤΣΣΚΑ πριν τον Παναθηναϊκό!

Πρόβλημα στην ΤΣΣΚΑ πριν τον Παναθηναϊκό!

Ο Τόκο Σενγκέλια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (02/12, 19:00) για την Ευρωλίγκα.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (02/12, 19:00) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Σενγκέλια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους Πράσινους.

Ο Τάκο Σενγκέλια τραυματίστηκε πριν την αναμέτρηση της Γεωργίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και τις τελευταίες ημέρες έκανε «αγώνα δρόμου» για να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με το Τριφύλλι για την Ευρωλίγκα.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ελληνας τεχνικός της ρώσικης ομάδας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάκο Σενγκέλια, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην έχει στη διάθεσή του έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ