Άνω κάτω η Μακάμπι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Άνω κάτω η Μακάμπι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κλίμα αβεβαιότητας και εκνευρισμούς στο εσωτερικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επισφαλής η θέση του Νίκολα Βούισιτς!

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό βάζει ουσιαστικά «ταφόπλακα» στα όνειρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια θέλει οπωσδήποτε νίκη κόντρα στην Μπασκόνια στην Ισπανία, αλλά και να κάνει η ομάδα από την χώρα των Βάσκων ακόμα μια ήττα κόντρα σε Μπαρτσελόνα (23/3) ή Ανατολού Εφές (5/4).

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στην «ομάδα του λαού», αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μένει εκτός πλέι οφ. Μάλιστα, το WallaSports -επικαλούμενο πηγές εντός της ομάδας- κάνει λόγο για άμεση αντίδραση από πλευράς διοίκησης, αν επισημοποιηθεί ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ.

Στην πιο δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται ο τζένεραλ μάνατζερ και παλιά δόξα της ομάδας, Νίκολα Βούισιτς, για τον οποίο υπάρχει η σκέψη απόλυσης του από την εν λόγω θέση. Μάλιστα, εντός των ημερών αναμένεται να γίνει σύσκεψη των μετόχων.

Ένας εκ των βασικών μετόχων της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, φέρεται να είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να αλλάξει όλο το κλίμα στο διοικητικό συμβούλιο, αναγνωρίζοντας την ιστορία που κουβαλάει ο Νίκολα Βούιτσιτς και την προσφορά του στον σύλλογο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η δική του εισήγηση θα περάσει.

Τέλος, το πιο απλό βήμα που προσανατολίζονται να κάνουν στην «ομάδα του λαού» είναι να «λύσουν» το συμβόλαιο με κάποιον παίκτη. Αυτό θα γίνει αφενός για οικονομικούς λόγους και αφετέρου για να δοθεί ένα τρόπον τινά μήνυμα στην υπόλοιπη ομάδα, ότι κανενός η θέση δεν είναι ασφαλής για την επόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ