Γιασικεβίτσιους – «Τους είπα, να συνεχίσω να κάνω σαν τρελός;» (vid)

Γιασικεβίτσιους – «Τους είπα, να συνεχίσω να κάνω σαν τρελός;» (vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εφές.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μια τεράστια νίκη χθες επί της Αναντολού Έφες στην παράταση επικρατώντας με σκορ 95-93 (80-80 κ.δ), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μια σπουδαία νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μια νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για εμάς. Στο ημίχρονο ρώτησα τους παίκτες μου αν πιστεύουν πως μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό γιατί είχαμε δεχθεί σαράντα επτά πόντους και αρκετά φτηνά καλάθια.

Κάπου αισθανόμουν πως ίσως και να μην πίστευαν πως μπορούμε να κερδίσουμε. Τους ρώτησα αν πιστεύουν στη νίκη ώστε να συνεχίσω να κάνω κι εγώ σαν τρελός, όπως κάνω πάντα. Ειδάλλως να κάτσω στον πάγκο μου να ηρεμήσω και να μην χαλάω την υγεία μου. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ