Εφές για διαιτησία με Μπαρτσελόνα – «Έγιναν σοβαρά λάθη που ρίχνουν σκιές στη Euroleague» (pics)

Εφές για διαιτησία με Μπαρτσελόνα – «Έγιναν σοβαρά λάθη που ρίχνουν σκιές στη Euroleague» (pics)

Η Εφές έκανε επίσημα τα παράπονά της για τη διαιτησία στο ματς με την Μπαρτσελόνα, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Εφές και Μπαρτσελόνα «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους για τη 13η αγωνιστική της Euroleague πριν λίγες μέρες, με τους Καταλανούς να επικρατούν στην παράταση και τους Τούρκους να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.

Τα παράπονα αυτά έλαβαν επίσημη πλέον μορφή, με την κάτοχο του τροπαίου να εκδίδει σχετική ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενη για αρκετές φάσεις στα τελευταία λεπτά, με πιο κρίσιμη αυτή του καταλογισμού του πέμπτου φάουλ, άρα και της αποβιλής, του Σέιν Λάρκιν.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Εφές, στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε πάντα με fair play. Προσπαθούμε να δείχνουμε την ίδια προσπάθεια στο γήπεδο, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουμε με περηφάνια.

Ευχή μας είναι να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι όπου κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς λυπούμαστε όταν καταφανή λάθη ρίχνουν σκιές στη διοργάνωση μέσα στο γήπεδο, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, όπου κάθε νίκη μετρά. Στη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο φιναλίστ της περιόδου 2020/21, η απόδοση των διαιτητών δεν ήταν η δέουσα.

Λάθος αποφάσεις που πήραν στα τελευταία λεπτά επισκίασαν τον συναρπαστικό αγώνα. Επιθυμία μας είναι να υπάρχουν λιγότερα λάθη και η κάθε ομάδα να διεκδικεί τη νίκη μέσα σε fair play ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ