Σφαιρόπουλος : «Πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας»

Σφαιρόπουλος : «Πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα, το οποίο εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ως πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το πλεονέκτημα έδρας, που θα έχει και μαθηματικά ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της Εφές, αλλά επισήμανε πως θα μπορούσαν να έχουν λίγο καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς:

«Η Εφές έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο και καλούς σκόρερ. Όταν χάνουν, χάνουν έτσι, στο τέλος. Παλεύουν μέχρι το φινάλε. Παίζουν χωρίς πίεση. Δεν είναι εύκολο να το χειριστείς αυτό. Εμείς είχαμε πίεση. Κάναμε καλή δουλειά. Ίσως μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι αμυντικά. Στο τέλος της ημέρας, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη».

Για το «ερυθρόλευκο» αβαντάζ στα πλέι οφ, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας. Θα μας δώσει την ευκαιρία να δώσουμε περισσότερα ματς στην έδρα μας. Αυτό δεν σημαίνει πως μας εξασφαλίζει ότι θα κάνουμε κάτι. Αν χάσουμε ένα ματς, θα γυρίσει εις βάρος μας. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε άλλες δύο νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ