Στρέλνιεκς : «Βαρύτερη η μπάλα στα πλέι οφ, αλλά θα είμαστε καλά»

Στρέλνιεκς : «Βαρύτερη η μπάλα στα πλέι οφ, αλλά θα είμαστε καλά»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σχολίασε τις συνθήκες στα πλέι οφ και το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι καλά.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε πως αν και οι συνθήκες στα πλέι οφ θα δυσκολέψουν αρκετά, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να παρουσιαστεί έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Λετονός γκαρντ:

«Πήραμε μια σημαντική νίκη. Η Εφές δεν είχε κάτι να χάσει, δεν είχε πίεση. Είχαμε ανάγκη τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά, στο τέλος ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Το θέμα είναι πως τα καταφέραμε» και συμπλήρωσε, εξηγώντας πώς επέστρεψαν στο ματς οι Τούρκοι:

«Όλα ήταν στα χέρια μας. Ίσως χαλαρώσαμε νωρίτερα, δεν ξέρω γιατί. Δεν έπρεπε να γίνει, είμαστε επαγγελματίες. Δεν το θέλαμε, αλλά συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε 40′ συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι ένα πρόβλημά μας. Δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε».

Αναφορικά με το πλεονέκτημα έδρας, δήλωσε: «Για κάθε ομάδα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Δεν θα πω πως είναι ευκολότερο να παίζεις στην έδρα σου, αλλά είναι καλύτερο από το να παίζεις εκτός έδρας. Έχουμε καλούς οπαδούς. Μας υποστηρίζουν κάθε φορά. Τώρα κοιτάζουμε τα πλέι οφ».

Για τον φορμαρισμένο Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: «Ο Βασίλης είναι σε τρομερή κατάσταση. Μαζί με τον Μιλουτίνοφ έπαιξαν ωραίο μπάσκετ. Είναι σημαντικό να έχουμε πίσω τον ηγέτη μας και να παίζει τόσο καλά όσο τώρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, σχετικά με το αν θα είχε κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, απάντησε: «Όχι. Είχαμε με όλες τις ομάδες του Top 8 δύσκολα ματς. Δεν θα είναι η regular season, είναι τα πλέι οφ. Για εμένα θα είναι τα πρώτα μου πλέι οφ. Μίλησα με παίκτες με εμπειρία. Η μπάλα θα είναι βαρύτερη, τα στεφάνια μικρότερα. Αλλά θα είμαστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ