Παναθηναϊκός – Πρόβλημα και με Φλόιντ εν όψει Άλμπα

Παναθηναϊκός – Πρόβλημα και με Φλόιντ εν όψει Άλμπα

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ ταλαιπωρειται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό ισχίο και ακολούθησε θεραπεία. Κανονικά προπονήθηκε ο Παπαπέτρου, ενώ ο Ουάιτ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου (10/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει πως τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου όσο και ο Οκάρο Ουάιτ θα βρίσκονται στη 12αδα του τριφυλλιού. Ο αρχηγός της ομάδας προπονήθηκε κανονικά μετά από αρκετές ημέρες που ταλαιπωρούνταν από ίωση, η οποία τον κράτησε εκτός από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Λαύριο, ενώ για τον ίδιο λόγο απουσίασε και ο Αμερικανός φόργουορντ από τον αγώνα με τους «Μεταλλωρύχους», ο οποίος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Τζεχάιβ Φλόιντ να κάνει θεραπεία καθώς ταλαιπωρειται από ένα πρόβλημα στο αριστερό ισχίο και ήρθε να προστεθεί δίπλα στον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από τον παιχνίδι με το Λαύριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ