Βλέπει… φως με Βέσελι η Φενέρ, σημαντικό διπλό στην Αγ. Πετρούπολη (80-86)

Βλέπει… φως με Βέσελι η Φενέρ, σημαντικό διπλό στην Αγ. Πετρούπολη (80-86)

Η Φενέρμπαχτσε πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της Ζενίτ με 86-80 στην Αγία Πετρούπολη. Μεγάλη βραδιά από τον Γιαν Βέσελι.

Διπλό… ανάσα για τη Φενέρμπαχτσε! Η τουρκική ομάδα πέρασε από την Αγία Πετρούπολη, νικώντας τη Ζενίτ με 86-80 και αρχίζει να χτίζει σιγά σιγά ένα σερί νικών μετά και από την επικράτηση επί της Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους (οι 22 εξ αυτών στο πρώτο ημίχρονο) και οδήγησε τη Φενέρ στο 5-9. Από την πλευρά των Ρώσων, που υποχώρησαν στο 8-6, ξεχώρισαν οι Λόιντ (19 πόντοι) και Κουζμίνσκας (17 πόντοι).

Από την πρώτη περίοδο φάνηκε πως ο Γιαν Βέσελι είναι αποφασισμένος να δώσει το δικό του σόου, καθώς πέτυχε και τους 15 πρώτους πόντους της ομάδας του, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο +2 για τους γηπεδούχους μετά από ένα τρίποντο του Μίκι (18-16).

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Πασκουάλ ανέβασε στροφές και ξέφυγε λίγο (28-20), όμως οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί 7-0 και μείωσαν στον πόντο τη διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41-40).

Οι Τούρκοι ανέτρεψαν την κατάσταση με τους Χένρι και Μπούκερ (47-51), όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση με καλή άμυνα και ανέκτησαν πτοβάδισμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (62-61).

Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά, όμως ο Βέσελι πήρε το παιχνίδι πάνω του στο τέλος και οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 41-40, 62-61, 80-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ