Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Έφες 83-71

Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Έφες 83-71

Η Μπάγερν Μονάχου, κατάφερε να... λυγίσει, στο τέταρτο δεκάλεπτο, την αντίσταση της Αναντολού Έφες και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 83-71.

Την τελευταία περίοδο χρειάστηκε η Μπάγερν Μονάχου ώστε να κάμψει την αντίσταση της Αναντολού Έφες, επικρατώντας με σκορ 83-71 των Τούρκων, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, όμως στην τέταρτη περίοδο, οι Βαυαροί επέβαλλαν τον ρυθμό τους τρέχοντας ένα σερί 17-7, το οποίο του χάρισε τη νίκη και τους έφερε πιο κοντά στην οκτάδα, έχοντας ρεκόρ 7-7, τη στιγμή που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έπεσε στο 6-8.

Πρώτοι σκόρερς για τους γηπεδούχους ήταν οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ντεσόν Τόμας και Όγκουστιν Ρούμπιτ με 18 πόντους ο καθένας. Από την άλλη πλευρά, οι Σέιν Λάρκιν και Ροντρίγκ Μπομπουά είχαν και εκείνοι από 18 πόντους έκαστος.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα σε ένα δεκάλεπτο όπου και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά εύστοχες. Στη συνέχεια οι άμυνες «έσφιξαν», ωστόσο το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι κρατούσε το προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 44-38.

Στην τρίτη περίοδο, η Αναντολού Έφες έβγαλε μια μικρή αντίδραση καταφέρνοντας να πλησιάσει αρκετά και να βάλει μεγαλύτερη πίεση στους Βαυαρούς. Δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα στο τέταρτο δεκάλεπτο, αφού ουσιαστικά οι δύο ομάδες ξεκινούσαν από την ίδια αφετηρία.

Τελικά όμως, η Μπάγερν πάτησε γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της, αφού έτρεξε ένα επιμέρους σερί 17-7 το οποίο της επέτρεψε να πάρει διψήφια διαφορά και να σημειώσει έτσι την έβδομη νίκη της στη διοργάνωση με 83-71.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ