Παναθηναϊκός – Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Άλμπα

Παναθηναϊκός – Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Άλμπα

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει ο Παναθηναϊκός, o οποίος υποδέχεται απόψε στις 21:00 την Άλμπα για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

O Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ στις 21:00 φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το «τριφύλλι» στην προηγούμενη αναμέτρηση εκτός έδρας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιαστεί κατώτερο των περιπτώσεων και ηττήθηκε με 97-77 με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο 3-10 στην βαθμολογία της euroleague.

Βέβαια, για το ελληνικό πρωτάθλημα την Τρίτη ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα κόντρα στο Λαύριο με 102 83 ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι τραυματίστηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάζει από την αποψινή αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, οι Παπαπέτρου και Γουάιτ ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Αμφίβολος είναι ο Φρόιντ, όπου στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Αντίθετα, η Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 81-76 της Αρμάνι Μιλάνο ανέβηκε στο 5-8 και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής της Άλμπα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ