Πέρι – «Ξέρω τι παίκτης είμαι και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου»

Πέρι – «Ξέρω τι παίκτης είμαι και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου»

Ο Κέντρικ Πέρι με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για την κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως γνωρίζει καλά τον εαυτό του.

Ο Κέντρικ Πέρι μετά από 14 αγωνιστικές στην Euroleague δείχνει ότι δεν έχει δέσει με την ομάδα και δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Παναθηναϊκού.

Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα στατιστικά του, τα οποία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, καθώς ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει φέτος κατά μέσο όρο 4,4 πόντοι ανά παιχνίδι με 30% στο δίποντο και 25% στο τρίποντο, καθώς και 1,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,1 λάθη σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Μετά την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί της Άλμπα Βερολίνου με 82-67 ο Κέντρικ Πέρι έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τον κόσμο, αλλά δεν έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του, καθώς γνωρίζει τι παίκτης είναι.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέρι: 

«Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού ασκούν κριτική για τις εμφανίσεις μου μέχρι τώρα. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για εμένα είναι πως πάντα δουλεύω και κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα! Ξέρω τι παίκτης είμαι και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Πήραμε μια σπουδαία νίκη, ας χτίσουμε πάνω σε αυτήν για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ