Βιλερμπάν – Ανανέωσε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκιστ

Βιλερμπάν – Ανανέωσε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκιστ

Η Βιλερμπάν προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Βιλερμπάν, καθώς αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζέιμς Γκιστ μέχρι το το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού, είχε υπογράψει για τρεις μήνες στην ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, ώστε να καλύψει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί λόγω τραυματισμών στη φροντ λάιν. Όμως, ο Ρέιμαρ Μόργκαν δεν έχει επιστρέψει ακόμα, με την γαλλική ομάδα να επεκτείνει την συνεργασία της με τον 35χρονο Αμερικανό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την απόφαση μάλιστα γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας και άλλοτε σταρ του NBA, Τόνι Πάρκερ ο οποίος ανέφερε: «Ο Μόργκαν θα είναι ξανά μαζί μας τον Φεβρουάριο και υπογράψαμε τον Γκιστ μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός εντός και εκτός παρκέ, ένας πραγματικός ηγέτης».

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Γκιστ μετράει κατά μέσο όρο 5,9 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 4,7 ριμπάουντ σε 12 αγώνες της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ