Βιλερμπάν – Ζενίτ 61-71

Βιλερμπάν – Ζενίτ 61-71

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κατάφερε να επικρατήσει της Βιλερμπάν με σκορ 71-61, σε ένα κλειστό παιχνίδι, και να πιάσει στη βαθμολογία ΤΣΣΚΑ και Ούνικς.

Την ένατη νίκη της στη Euroleague πανηγύρισε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επικρατώντας εκτός έδρας της Βιλερμπάν με σκορ 71-61, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της λίγκας.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά κλειστό, όμως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ βρήκε τον τρόπο να φύγει με το διπλό από τη Γαλλία και να ανέβει στο 9-6 πιάνοντας Ούνικς Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 5η θέση, με τους γηπεδούχους να πέφτουν στο 7-8.

Κορυφαίος για τους Ρώσους ήταν ο Άλεξ Πόιθρες με 16 πόντους, ενώ πολύ καλός εμφανίστηκε και ο Τζόρνταν Λόιντ που πρόσθεσε άλλους 15. Από την άλλη πλευρά, ο Γουίλιαμ Χάουαρντ είχε 12, με τον Κρις Τζόουνς να βάζει 11 πόντους.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά αμφίρροπη στο πρώτο μέρος, με τη Ζενίτ να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα το οποίο όμως δεν μπορούσε να αυξήσει καθώς η Βιλερμπάν παρέμενε κοντά και προσπαθούσε να βρει τον κατάλληλο ρυθμό για να πάρει τα ηνία. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά άστοχες, με το σκορ μένει σε χαμηλά επίπεδα και το ημίχρονο να κλείνει με τη διαφορά να βρίσκεται στην ελάχιστη τιμή της, στο 33-32 υπέρ των Ρώσων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν σχετικά καλύτερη ανεβάζοντας το προβάδισμά της, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει, με τους Γάλλους να κρατιούνται «με νύχια και με δόντια» κοντά στο σκορ. Η Ζενίτ συνέχισε στα ίδια επίπεδα, κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά σε σταθερά επίπεδα, και έτσι έφτασε στη νίκη που την κρατά ψηλά στη βαθμολογία.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 32-33, 49-54, 61-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ