Παναθηναϊκός – Για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός – Για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (16/12, 21:00) για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague και θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Δύσκολο έργο περιμένει τον Παναθηναϊκό απόψε στο ΟΑΚΑ (16/12, 21:00), καθώς οι πράσινοι θα υποδεχθούν την πάντα ισχυρή και αυτή την στιγμή πρωτοπόρο της EuroLeague, Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 76-69 και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 13-2.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για ένατο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας, καθώς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι, με το τελικό 75-54 να αντικατοπτρίζει ό,τι έγινε στο παρκέ στο δεύτερο μέρος. Ο Δημήτρης Πρίφτης θα ξέρει σήμερα αν θα έχει στη διάθεσή του τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβ Φλοίντ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν είχαν ταξιδέψει καν στο Μιλάνο.

Προβλήματα έχει όμως και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλάθη, Χίγκινς, Αμπρίνες και Μαρτίνεθ, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός για να πάρει το καλύτερο δυνατό από την αναμέτρηση και να πετύχει, αν τα καταφέρει, την πιο σημαντική νίκη του για φέτος, μία εβδομάδα πριν το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ