Mέσα ο Νέντοβιτς κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Χωρίς πέντε παίκτες οι Καταλανοί

Mέσα ο Νέντοβιτς κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Χωρίς πέντε παίκτες οι Καταλανοί

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Τον Νεμάνια Νέντοβιτς θα έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς ο Σέρβος συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα της ελληνικής ομάδας.

Ο Σέρβος γκαρντ που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση, είχε υποστεί διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο για την Basket League, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες.

Σήμερα όμως ο Δημήτρης Πρίφτης έκρινε ότι ο «Νέντο» θα μπορέσει να δώσει το παρών και να βοηθήσει τους Πράσινους σε ένα πολύ δύσκολο ματς, παρότι εννοείται πως δεν βρίσκεται στο 100%.

Από την άλλη πλευρά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντιμετωπίζει μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα καθώς μετά τους Νικ Καλάθη, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες και Σέρχι Μαρτίνεθ που βρίσκονταν εκτός, νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ο Νάιτζελ Χέιζ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ