Πρίφτης – «Παλέψαμε, αξίζαμε τη νίκη»

Πρίφτης – «Παλέψαμε, αξίζαμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι η ομάδα του πάλεψε και άξιζε να πάρει τη νικη.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 85-82, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα και το πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση, με τον Ελληνα τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του πάλεψε και άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στην νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς.

Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα. Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Για την «κατάρρευση» του Παναθηναϊκού στην 3η περίοδο σε πολλά παιχνίδια: «Θα έλεγα επιγραμματικά πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία που υπάρχει από μεριάς μας. Φυσικά, πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ