Μίροτιτς – «Νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη, όλα είναι θέμα προσπάθειας»

Μίροτιτς – «Νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη, όλα είναι θέμα προσπάθειας»

Ο Νίκολα Μίροτιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση στην ομάδα με τους τραυματισμούς, αλλά πλέον έχει μεγαλύτερη ευθύνη.

H Mπαρτσελόνα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 85-82 στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκολα Μίροτιτς, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Μπαρτσελόνα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις απουσίες που είχαν οι Καταλανοί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και ο ίδιος έχει μεγαλύτερες ευθύνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μίροτιτς: 

«Είναι όλα για την ομάδα. Όλα είναι θέμα προσπάθειας. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση με όλους τους τραυματισμούς. Αλλά αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα παιδιά, ειδικά τα νεαρά παιδιά. Είναι μια μοναδική κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι να επιστρέψουν αυτά τα παιδιά. Αλλά κερδίζουμε, που είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη, κάτι που είναι φυσιολογικό. Το ξέρει και ο κόουτς. Μου δίνει πολύ περισσότερες ευθύνες στην επίθεση. Αλλά δεν είναι πάντα για προσβολή. Είναι να μοιράζεσαι την μπάλα. Έχει να κάνει με το να είμαι υπομονετικός και να μιλάω με τα παιδιά, κάτι που πιστεύω ότι έκανα καλά. Και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ