Σφαιρόπουλος – «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος πως να βγάλω την ομάδα από το αρνητικό σερί»

Σφαιρόπουλος – «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος πως να βγάλω την ομάδα από το αρνητικό σερί»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την ήττα της Μακάμπι Τελ Αβίβ τονίζοντας πως στόχος του αυτή τη στιγμή είναι να βγάλει την ομάδα του από το αρνητικό σερί.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι με την «ομάδα του λαού» να έχει υποστεί πέντε συνεχόμενες ήττες, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αναντολού Έφες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του έπαιξε καλά αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ενώ όσον αφορά το άσχημο σερί επισήμανε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει ο σύλλογος άμεσα στις νίκες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για το ματς με την Έφες: «Παλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ξέραμε από την αρχή ότι η αποστολή μας δεν ήταν εύκολη. Τους αναγκάσουμε να σουτάρουν με άσχημα ποσοστά από μακριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λάρκιν άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε με αλλαγές, θέλαμε την μπάλα μακριά από τα χέρια του, αλλά κατάφερε να πασάρει και να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας με κάποια σουτ που δεν ευστοχήσαμε και κάποια απ’ αυτά ήταν ελεύθερα. Νομίζω ότι η Αναντολού Έφες έδειξε την ποιότητά της σε κάθε θέση και ήταν δύσκολο για εμάς να μείνουμε στο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μακάμπι για την στήριξή του».

Για τα προβλήματα της Μακάμπι και το ρόστερ: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος πως να βγάλω την ομάδα από το αρνητικό σερί. Έχουμε συνεχόμενα ματς και δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε για το ρόστερ. Το εμπιστεύομαι, δεν ξέρω αν θα προσθέσουμε παίκτη. Θα μιλήσω με τη διοίκηση. Δεν μετράω νίκες και ήττες. Ξέρω ότι δεν έχουμε νικήσει, πρέπει να το αλλάξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ