Αρμάνι Μιλάνο – Συναγερμός με Ντατόμε και Ροντρίγκεθ

Αρμάνι Μιλάνο – Συναγερμός με Ντατόμε και Ροντρίγκεθ

Εκτός από τα ερχόμενα παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο θα μείνουν οι Λουίτζι Ντατόμε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, καθώς μετά το σοκ με τον Κώστα Μήτογλου, άλλοι δύο βασικοί της παίκτες θα απουσιάσουν το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος για τους Λουίτζι Ντατόμε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον πρώτο να έχει υποστεί τραυματισμό στους προσαγωγούς του δεξιού μηρού, ενώ ο Ισπανός ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό του πόδι, την οποία αποκόμισε από το παιχνίδι με την Ρεάλ (73-75).

Αυτό σημαίνει ότι ο Έτορε Μεσίνα θα στερηθεί για τα επόμενα παιχνίδια τις υπηρεσίες των δύο παικτών, αφού ο Ιταλός φόργουορντ θα μένει στα πιτς για τις επόμενες 4 εβδομάδες, ενώ ο διεθνής γκαρντ θα ακολουθήσει θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μιλάνου είναι την προσεχή Τετάρτη (22/12) στο Κάουνας με αντίπαλο την Ζάλγκιρις στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ