Νέος τραυματισμός για Χάκετ, αμφίβολος με Ολυμπιακό

Νέος τραυματισμός για Χάκετ, αμφίβολος με Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Χάκετ τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Ενισέι και η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (29/12, 21:00) αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Euroleague.

Στην ρωσική ομάδα προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ντάνιελ Χάτεκ και η συμμετοχή στο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ο πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον εντός έδρας αγώνα με την Ενισέι για τη VTB League γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.

Οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι, σε σημείο που χρειάστηκε τη βοήθεια των μελών του ιατρικού τιμ για να αποχωρήσει από το παρκέ και να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια του γηπέδου. Μάλιστα ο Χάκετ είχε τόσο έντονους πόνου που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα δείγμα και της ψυχολογικής πίεσης που του έχει δημιουργηθεί από τους συχνούς  τραυματισμούς που τον κρατούν πίσω αγωνιστικά.

Έτσι τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 18η αγωνιστική της Eurolague η συμμετοχή του Χάκετ στην αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη και είναι πολύ πιθανόν ο Δημήτρης Ιτούδης να μην έχει στην διάθεση του έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ