Νέα εξέλιξη με Σφαιρόπουλο στη Μακάμπι

Νέα εξέλιξη με Σφαιρόπουλο στη Μακάμπι

O Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός τον Τζέιμς Νάναλι για το παιχνίδι της Μακάμπι με την Μονακό για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς μετρά επτά συνεχόμενες ήττες στην Euroleague, ενώ και πρόσφατα η ομάδα ηττήθηκε από την Χάποελ με 83-82 στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ.

Η διοίκηση της ομάδας του λαού προχώρησε σε συνάντηση κορυφής για να αποφασιστεί το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα, ωστόσο πήραν την απόφαση να τον κρατήσουν στον πάγκο γιατί αναγνωρίζουν την δουλεία του όλα αυτά τα χρόνια. αλλά και την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος διαθέσιμος ελεύθερος προπονητής.

Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Μονακό σε ένα απαιτητικό παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Euroleague. O Έλληνας τεχνικός πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Τζέιμς Νάναλι παρά την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Σύμφωνα μα τις πληροφορίες του «sportsrabbi», ο Αμερικανός γκαρντ δύσκολα θα συνεχίσει την ισραηλινή ομάδα, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Νάναλι δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Μακάμπι στο παιχνίδι απέναντι στη Μονακό σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίνεται το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ